OPENINGSUREN SHOWROOM

Maandag tot Vrijdag 8:00u - 17:30u, na 16 uur zeker bellen!
Weekend en feestdagen gesloten

Meshdoeken

Meshdoeken

Een PVC winddoorlatend, maar ook lichtdoorlatend beprintbaar materiaal, ideaal inzetbaar voor uw outdoor reclameboodschappen die wat meer wind vatten, meestal afgewerkt met zoom en ringen.

Meshdoeken zijn samen met de spandoeken misschien wel dé goedkoopste outdoor reclamedragers op de markt verkrijgbaar.

Wat je ermee kan doen...

  • Vooral veel terug te vinden op werven zoals werfdoeken, maar ook voor reclameconstructies voor makelaars
  • Tijdelijke actie aankondigen zoals solden, kortingen, stockverkoop,...
  • Doeken zijn ook geluidsdoorlatend, ideaal om voor luidsprekers te monteren op festivals.
  • Event-matig zoals op festivals, sportevents, culturele aankondingen, tentoonstellingen,...
  • Ideaal materiaal voor gevelframes waar ramen achter zitten, hierdoor krijg je toch nog steeds licht en krijg je nog een doorkijk mogelijkheid van binnen naar buiten.
  • Als gevelreclame in een frame, haakse banier, vooral dan de grotere modellen.
  • Afwerkingen in vorm is bij ons ook mogelijk.

Een materiaal waar we bij All-signs.eu beste een specialist in kunnen genoemd worden.
Vooral herwerkdoeken verzetten wij in grote volumes, formaten 340x174 zijn bij ons standaard.
Wij hebben een printcapaciteit van 100 werfdoeken per dag.

Deze watervaste PVC doeken komen wij ons binnen op rollen tot 320 breed met lengtes van 50 meter.
Onze 4 productieprinters van 320 meter breed en onze 5 meter HP uv printer,  printen ieder gewenst ontwerp en afmeting rechtstreeks van rol tot rol in CMYK output.
Bij bundelen alle opdrachten zorgvuldig op rollen, waardoor standaardformaten voor ons niet nodig zijn. Wij printen alle formaten, ook groter dan 500cm breed of hoog.

De echte XXL doeken worden bij ons in eigen atelier aan elkaar gezet, op zo een manier dat het haast moeilijk te zien is waar de lasnaad zit.

Onze inkten krijgen een garantie van 3 jaar buitenkwaliteit.
Wij voorzien alle spandoeken van de standaard aangeboden afwerking zoals omzomen en ringen om de 30-50 cm, maar ook tunnels voor buizen kunnen wij aanbieden.
Verder beschikken wij ook over een stikatelier waar we afwerking zoals velcro (klittenband) of keders vlot kunnen confectioneren.

Alle spandoeken worden bij ons via onze DTP afdeling nagekeken, printklaar gemaakt Wij voorzien zelf de afwerkingsmarkeringen.
Daarnaast zetten wij op de zijde van de korte kanten ook steeds uw firmanaam, jobnummer, uw omschrijving of jobnaam, aantal stuks, afmeting en type afwerking.
Hierdoor kan u op een eenvoudige manier steeds uw spandoeken identificeren, ook wanneer ze zijn opgerold. Ideaal voor stockage. Verder kan u zelf instaan voor de afhaling, of leveren wij via een koerierdienst de doeken af bij u, en dit tot 5 meter lengte!
Verder bieden wij ook logistieke diensten en kunnen wij doeken verzenden doorheen heel Europe. Dus ook Europese acties coördineren is niet nieuw voor ons!

Montage
Naast het aspect printen staan wij ook in voor de montage hiervan, eventueel met bijbehorend frame. Wij hebben verschillende frameoplossingen die wij kunnen aanbieden.
Vlakke muuroplossingen, maar ook vrijstaande oplossingen. Dit zowel in koop als huurformules. Vraag naar de mogelijkheden. Wij geven advies naar uw situatie!
Met onze eigen hoogwerker op vrachtwagen met een werkhoogte tot 15 meter kunnen wij ook instaan voor doekwissels of installaties van frames.

TOP