OPENINGSUREN SHOWROOM

Maandag tot Vrijdag 8:00u - 17:30u, na 16 uur zeker bellen!
Weekend en feestdagen gesloten

Textielframes

Textielframes

Een textielframe is een aluminium profiel, verkrijgbaar in verschillende diktes, en inzetbaar voor verschillende toepassingen.
Een textieldoek wordt strak in het frame gedrukt. Dit doormiddel van een aangestikte transparant rubberen pees.
Het is een gebruiksvriendelijk systeem. Full colour beprintbaar, goedkoop. De prints zijn zeer snel en eenvoudig vervangbaar.

Fantastische toepassingen!
Waarom kiezen voor een textielframe?
  • Ideaal om een ruimte of muur te bedekken. Prints steeds in 1 stuk (tot 310 cm hoog), zonder naden.
  • Geheel of gedeeltelijk bedekken van muren, met profiel 27mm, 19mm en 15mm
  • Steeds strak. Wij berekenen de rekbaarheidsfactor van de textiel print. Hierdoor staat de print steeds mooi strak in het frame.
  • Geen plooien. Bij transport of opslag mag u de print steeds compact opvouwen. Eenmaal terug in het frame verdwijnen de plooien binnen het kwartier.
  • Compacte en duurzame opslag. Weg met de beschadigingen.
  • Geluidsabsorberende functie. Doordat we werken met stoffen heeft dit een geluidsabsorberende werking.
  • Eenvoudig te monteren en te demonteren. De prints worden steeds voorzien van een handige kleine lus. Het monteren van deze prints gaat werkelijk vanzelf, in no time!

Een textielframe is echt een hot item! Grote oppervlaktes afschermen of bedekken was nog nooit zo eenvoudig.
Het werkt zeer eenvoudig. Er zijn bij ons 4 verschillende zilver geanodiseerde profielen verkrijgbaar: 44 - 27 - 19 - 15 mm dikte.

Profiel 44 gebruiken we vooral voor vrijstaande toepassingen, of hangende toepassingen.
Bij dit profiel zijn stevige voeten verkrijgbaar waardoor het frame stabiel recht kan blijven staan.
Verder is er ook een sleuf voorzien in het profiel. We kunnen dus ophangogen meeleveren waardoor je de volledige kader kan ophangen.
Handig voor in grote ruimtes, maar ook ideaal inzetbaar bij beursstanden. Deze kunnen makkelijk hangen onder een truss structuur of met kabels aan het plafond.

Profiel 27 is het ideale profiel om te gebruiken bij de montage tegen vlakke muren. Doordat het een zeer degelijk profiel is, zal dit niet snel krom buigen.
Verder kan je deze opstelling ook verstevigen met tussenlatten. Dit heeft een groot voordeel, want het frame zal meer stabiliteit hebben bij de montage, en het zal ook mooi een haakse kader blijven.
Doordat het frame zelf, doornmiddel van de tussenlatten, stevig in elkaar zit, moet je zelf ook minder gaten boren door het frame, en in uw muur. Het moet enkel maar blijven zitten.

Naast deze 2 degelijke profielen kan je ook met de 2 kleinere werken. De 15 en 19 mm. Deze zijn minder zeer functioneel, maar vragen meer boorgaten op kortere afstanden. Wij printen bij All-Signs.eu onze doeken in eigen huis. Wij beschikken ook over verschillende naaisters die instaan voor de confectie. Zo kunnen we snel en flexibel werken. U kan bij ons terecht voor alle vragen. In onze toegankelijke showroom, kan u alle profielen bezichtigen en stoffen voelen. Kom dus gerust eens langs!

TOP